Om os

Netkørekort.dk

Vi hjælper dig et skridt tættere på dit kørekort

Netkørekort.dk startede i 2003 og var tænkt som et sted, hvor køreskole-elever kunne øve sig på teoriprøver, når de havde tid til det.

Netkørekort.dk startede i 2003 og var tænkt som et sted, hvor køreskole-elever kunne øve sig på teoriprøver, når de havde tid til det. Ved årskiftet 2016/2017 har netkørekort.dk fået ny hjemme side og der er kommet et større udvalg af produkter. Vi tilbyder stadig et bredt udvalg af teoriprøver på både dansk, engelsk, tyrkisk og bosnisk samt teoriprøver til MC. 

Derudover er der kommet en tilføjelse i form af at man nu kan få tips til teoriprøven fra en kørelærer med mange års erfaring. Det nyeste tiltag, og det som vi er mest stolte af, er at vi nu tilbyder en samlet pakkeløsning til jer der står overfor en kontrollerende prøve. 

Vi kan hjælpe uanset hvor i landet du befinder dig, da det hele foregår elektronisk. Vi tager hånd om det praktiske og du kan således koncentrerer dig om at øve teoriprøver fremfor at stå i kø på borgerservice. Du bestemmer hvor og hvornår du gerne vil til prøve og vi bestiller det for dig og tager hånd om papirarbejdet, således at du blot skal møde op på et prøvested i dit nærområde den dag du skal til teoriprøve. Vi har forståelse for at når man står over for en kontrollerende prøve ofte har en masse andre ting at se til og at de fleste er meget afhængig af sit kørekort. Derfor er vores mål at hjælpe dig så ubesværet og hurtigt igennem forløbet og sørge for at du består teoriprøven i første hug. 

Fakta om os

Tallene taler for sig selv

0
Bestået elever
0
Antal års erfaring

Ambition

Det er vores ambition, at Netkørekort.dk skal være et fyldestgørende hjælpemiddel til de, der skal bestå en teoriprøve. Det kan være 1. gangserhverver af et kørekort, men hjemmesiden retter sig især imod de billister, der har fået en betinget frakendelse af kørekortet. Der kan være mange årsager til frakendelse af kørekortet og det er vores ambition at tilbyde samme hjælp uanset den bagvedliggende årsag.

Mål

Målet for Netkørekort.dk er at hjælpe dig så ubesværet som muligt til at bestå teoriprøven første gang. Vi ønsker at give dig en god oplevelse i den givne situation. Den gode oplevelse kan være den hjælp og støtte, man løbende modtager, hvis man køber Kontrolpakken. Det er vores mål at denne fremgangsmåde sikrer et fint og anonymt forløb af noget, man helst ville have undværet.

Styrke

Netkørekort.dks absolutte styrke er en blanding af op imod 20 års erfaring indenfor kørelærerfaget sammen med en kontinuerlig fornyelse af billeder og tekst. Alle teoriprøver på siden er udarbejdet af en kørerlærer, som hele tiden har fingeren på pulsen. Det betyder, at vi dagligt justerer og forbedrer produkter til glæde og gavn for alle brugere.

Klar til teoriprøven?